Experitech
Image default
Vakantie

Een huis kopen langs de Costa Blanca in Spanje: voor ieder wat wils

Aardig wat centjes opzij gezet de voorbije jaren en op zoek naar een 2de verblijf? Dan is een huis kopen langs de Costa Blanca in Spanje een heel verstandige optie. Niet alleen krijg je ontzettend veel waar voor je geld als je een huis koopt in Spanje, je krijgt er gratis en voor niet nog eens heel veel zon en schone lucht bij ook. Ideaal om je vakantie door te brengen of te genieten van je pensioen.

Wil een ruime keuze aan huizen langs de Costa Blanca, dan moet je op de website van Puurspanje  zeker het aanbod eens bekijken. Zij zijn de specialist in deze regio en hebben dan ook al honderden Belgen en Nederlanders aan een prachtig huis geholpen langs de Costa Blanca zuid. Ze helpen je verder in je eigen taal en hebben een kantoor in de regio, waardoor ze deze van binnen en van buiten kennen. Op purespain.com kan je heel makkelijk filteren en selecteren zodat je snel het huis van je dromen vindt.

Wil je een huis kopen langs de Costa Blanca in Spanje, dan kan je nog steeds alle kanten uit. Stad of dorp, je vindt alles in deze streek en in het aanbod van Puurspanje. Alicante, Cartagena, Murcia, jij beslist. Maar ook heel wat kleine dorpjes herbergen heel wat mooie huizen. Een huis kopen in Spanje is dan ook voor elke smaak mogelijk. De bruisende stad of een pittoresk dorpje in de buurt, jij kiest.

 

 

Overwinteren in je huis langs de Costa Blanca

Heel wat mensen, gepensioneerden en gezinnen, brengen hun winters door langs de Costa Blanca. Als je een huis koopt langs de Costa Blanca geniet je immers het hele jaar door van de zon, de rust en gezonde lucht. Ideaal dus om je vakantie door te brengen of je zelfs permanent te vestigen. De stress valt zo van je af, je leeft hier tussen de Spanjaarden zelf en trek je een stukje het binnenland in, dan is het zelfs speuren naar een toerist. Bij Puurspanje hebben ze de kennis van de streek en helpen ze je met plezier verder als je een huis gaat kopen langs de Costa Blanca.

 

Huis kopen Costa Blanca in vertrouwen

Wil je 100% zekerheid dat je een goede aankoop doet, vertrouw dan op Puurspanje. Ze helpen je verder in je eigen taal, hebben een onovertroffen aanbod en werken enkel met gespecialiseerde en ervaren bouwheren. Je krijgt steeds een bankgarantie en alle contracten worden zorgvuldig gecontroleerd door advocaten. Koop je een huis langs de Costa Blanca, dan kom je met Puurspanje nooit voor verrassingen te staan. Je kiest voor nieuwbouw, zekerheid en comfort. Bovendien gaan ze bij Puurspanje een heel stuk verder dan een traditionele makelaar. Ook na de aankoop kan je voor alle mogelijke vragen bij hen terecht. Dat is pas service.

Wil je een huis in Spanje kopen langs de Costa Blanca neem dan zeker contact met hen op. Het zou zonde zijn om het niet te doen.

https://www.purespain.com/huis-kopen-costa-blanca-spanje/