Experitech
Image default
Vervoer en transport

Soorten vervoersmiddelen

Schipholtaxi: soorten vervoersmiddelen

Verschillende taxibedrijven maken gebruik van verschillende soorten vervoer. Dat is logisch, toch? Bij de meeste bedrijven kunt u echter dit soort voertuigen terug vinden:

Standaard taxi service

De standaard taxi’s die u onder meer kunt vinden bij het Schipholtaxi bedrijf Goedkoop naar Schiphol kunt vinden wanneer u op zoek gaat naar taxi bedrijven zijn meestal persoonlijke voertuigen van merken zoals Opel, Kia en Chrysler. Al deze auto’s hebben airconditioning en zien er, ondanks hun standaard uitvoeringen, netjes uit. Uiteraard worden deze voertuigen gereden door een nette chauffeur in pak, maar u kunt ook aangeven dat u uw chauffeur in “casual” kleding wilt hebben.

VIP taxi service

Een stapje naar boven van standaard taxi voertuigen zijn de VIP voertuigen voor zakelijk vervoer. Deze auto’s zijn van merken als BMW, Mercedes, Audi etc. Deze voertuigen hebben soms getinte ramen en sommige auto’s zijn uitgerust met lederen bekleding. Dit soort VIP vervoer is perfect voor zakelijk vervoer. Chauffeurs spreken goed Engels, dragen een net pak met stropdas en zijn altijd vriendelijk. Ook de auto’s zijn in onberispelijke staat. VIP taxi service is wel wat duurder dan de standaard service.

Limo taxi service

Er zijn ook limo’s te huren als Schipholtaxi’s. Deze limoservice bestaat uit Mercedes S-klasse voertuigen met een nette, Engelssprekende chauffeur. Deze voertuigen zien er luxe uit en zijn ideaal voor het vervoeren van belangrijke gasten. Van artiesten, directieleden tot het vervoeren van een bruid; met limo taxi service kunt u de plank nooit misslaan.

Taxibussen

Een taxibus is een busje met een grote capaciteit. Deze busjes kunnen 6 of 8 mensen vervoeren; iets wat perfect is wanneer u op vakantie gaat met het gezin en veel koffers mee moet nemen, of wanneer u een groot gezelschap moet vervoeren. Een taxibus is ook in te zetten voor zakelijk vervoer, want op aanvraag kan een verlengde taxibus aangevraagd worden. Deze verlengde taxibus heeft lederen bekleding en donker getinte ramen, voor een prachtige uitstraling.