Nieuwe naamplaat in vele kleuren

Met een mooi huisnummer en bijpassende naamplaat kun je de entree van je woning een nieuwe look geven. Maar de vraag is natuurlijk waar vind je leuke naamborden? Hier is het antwoord: in de online shop De Naambordensite.

Je vindt er grote en kleine modellen, luxe en goedkope uitvoeringen en ook nog eens van de meest uiteenlopende materialen. Je kunt denken aan graniet, blauwsteen, leisteen, keramiek en plexiglas. We hebben het niet over standaard vormgegeven naamplaten en huisnummers. Nee, jij bent degene die beslist hoe een en ander eruit komt te zien.

Stel je kiest voor een naamplaat van acrylaat met daarop een apart bordje voor het huisnummer. Qua basisbord kun je kiezen uit 9 kleuren en de stijlen smoke, transparant en glaslook. Het kleinere bordje kan 9 tinten hebben, maar je kunt ook gaan voor de opties glaslook, opaal of transparant. De tekst wordt op het plaatje gegraveerd en hierbij heb je de keuze uit 8 lettertypes en 13 kleuren. Het cijfer – je huisnummer – wordt ook gegraveerd en dit kan in 14 tinten. De bevestigingsdopjes die meegeleverd worden, verschijnen in 7 kleuren. Het aantal regels tekst en de uitlijning zijn ook aan jou om te bepalen.

Heb je aanvullende punten te melden over jouw nieuwe naamplaat voordeur, dan kun je die erbij vermelden. Zodra jouw ontwerp verstuurd is – je geeft alles online aan op een speciaal daarvoor ontworpen formulier – gaan de vakmensen van de Naambordensite ermee aan de slag. In de meeste gevallen hoef je slechts een paar dagen op de bestelling te wachten.

Aan het opsturen verbindt de Naambordensite geen kosten. Met uitzondering van een paar zware en / of grote borden. Je moet dan rekenen op een bedrag tussen € 3,95 en € 5,95 per bord. Moet de naamplaat naar een ander land verzonden worden? De tarieven liggen tussen € 1,95 en € 9,95.

Wat je ook kunt doen, is het bord ophalen in Heemskerk. Op alle naamborden zit garantie. Is sprake van een spellingsfout of komt het naamplaatje beschadigd bij je aan? De Naambordensite zorgt ervoor dat dit hersteld wordt.

https://www.denaambordensite.nl