Experitech
Image default
Mode en Kleding

Minder bekende haarproducten

Er zijn bijzonder veel haarproducten voor mannen, ondanks dat een gemiddelde man er misschien maar een of twee gebruikt. Om erachter te komen of er toch nog een ander haarproduct is dat je kan gebruiken om jouw looks te verbeteren is hier een lijstje van haarproducten die toch net wat minder bekend zijn. 

 

Pomade is een vrij nat product. Het wordt vooral gebruikt in haarstyles die dateren uit de jaren 50 en 60 uit de vorige eeuw. Ook zorgt pomade voor een hoop glans in je haar. Pomade is dus zeer geschikt als je voor een look wilt gaan die erg glanst en naar achter is gestreken.

 

Haarpasta is een product dat eigenlijk vrij weinig wordt gebruikt. Het lijkt in veel opzichten op wax, een product dat veel vaker wordt gebruikt. Het is alleen net wat minder hard en houdt je haar net wat minder goed in vorm. Het is ondanks dat toch nog een heel goed allround product dat gebruikt kan worden in bijna alle haarstylen en haarsoorten. 

 

Haarcrème is het natste haarproduct dat je kan vinden. Daarom is het ook niet erg geschikt voor het in vorm houden van je haar en kan het beter gebruikt worden als een manier om je haar te sturen en te controleren. Het is daarom geen goed product om te gebruiken in een kapsel dat omhoog wil. 

 

Styling powder is een bijzonder nieuw product dat eigenlijk nog maar heel weinig wordt gebruikt. Het is een product dat eigenlijk alleen wordt gebruikt om je haar meer volume te geven. Je brengt het droog aan en je wrijft het in bij de wortelen van je haar. 

 

Ten slotte heb je haarsprays. Er zijn heel veel verschillende soorten haarsprays die je zowel voor het stylen, tijdens het stylen en na het stylen van je haar kan gebruiken. Toch wordt een haarspray veruit het meeste gebruikt als hulpmiddel voor het vastzetten van je haar.

 

Voor meer informatie kan je gaan naar een kapper delft centrum of gewoon een kapper delft 

 

https://www.onekappers.nl/