Experitech
Image default
Woning en Tuin

Zoemende insecten in uw tuin? Koop een insectenhotel en geniet van uw tuin

Wil je graag zoemende insecten in je tuin? Koop een insectenhotel online.

Ben je echt een dierenliefhebber? Wil je graag zoemende insecten in je tuin? Een isectenhotel is de ideale oplossing. Zorg voor bioversiteit in je tuin en laat zoemende insecten een leuke tijd beleven in een insectenhotel. Meer weten over insectenhotels? Lees verder, want wij geven je graag meer informatie en tips over een insectenhotel. Ook zullen we aangeven waar u een bestelling kunt plaatsen.

Wat is een insectenhotel?

Insecten zijn zeer belangrijk voor het milieu, want zij beschermen, bestuiven en verzorgen bloemen en zorgen voor een evenwicht in het ecosysteem. Alle insecten zijn dus belangrijk voor een natuurlijke groei in uw tuin. Een insectenhotel biedt hierbij een oplossing. Deze huisjs bieden insecten een rustplaats en kunnen zich teven hierin nesten. Op zoek naar een gezonde tuin? Koop een insectenhotel.

Welke insectenhotel moet u kopen?

Wij hebben verschillende soorten en maten insectenhotels. U kunt kiezen uit hotels voor bijen, groene gaasvliegen, lieveheersbeestjes en vlinders. Kies bijvoorbeeld voor een simpele insectenhotel welke een ideaal schuilplaats biedt voor bijzonder nuttige insecten en solitaire bijen. Of ga voor een vlinderkast, welke ideaal is voor vlinders om tijdens nat weer bescherming te zoeken. Ook kunt u kiezen voor een vlinderkast van 3 stuks (voordeliger). Als klassieker kunt u gaan voor een bijenkorf stro. Deze bijenkorf van stro is met de hand gevlochten en biedt bescherming voor bijen. U kunt uw set compleet maken met verschillende soorten bloemmengsel. Ook kunt u uw tuin aanvullen met een vogelhuisje, bekijk hiervoor de onze categorie vogelhuisjes.

Hoe een insectenhotel kopen?

Insectenhotels kunt u eenvoudig bestellen via de tuinspecialist van Twente. In het topmenu kunt u kiezen voor dier & agrarisch en insectenhotels. U krijgt vervolgens verschillende soorten insectenhotels te zien waar u eenvoudig op kunt klikken. Ook kunt de producten filteren op prijs, fabrikant of aangeven waarvoor deze geschikt is. Uw tuin verzorgen op een natuurlijke en biologische manier? Koop een insectenhotel en geniet van zoemende insecten in uw tuin. Als zakelijke relatie willen wij u graag ook helpen. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op. Maak uw tuin nu eigen.

https://www.kemerinktuintrends.nl/dier-agrarisch/insectenhotel-kopen.html