Experitech
Image default
Auto

Auto leasen? Zoveel te kiezen

Op zoek naar de ideale leaseauto? Als ondernemer sta je voor tal van keuzes wanneer het om autorijden gaat. Het leasen van een auto is veelal een financieel gunstige manier om op een betaalbare manier toch over een auto die aan jouw wensen voldoet te kunnen beschikken. Zo kun je elke 3 à 4 jaar een nieuwe auto uitzoeken. Alleen dat al maakt auto leasen zo aantrekkelijk. Wanneer je als ondernemer besluit een auto te gaan leasen, heb je niet alleen te maken met de keuze uit veel verschillende merken en modellen. Er is namelijk ook een aantal verschillende manieren om te leasen, zoals bijvoorbeeld:

  • Full Operational lease
  • Financial lease 

Zo werkt het

Welke vorm van lease het beste bij jou past, hangt af van een aantal factoren. Full operationele lease is de meest uitgebreide manier van zakelijk auto leasen. De leasemaatschappij is verantwoordelijk voor alle zorg rondom financiering, onderhoud, beheer, verzekeringen, reparaties en nog veel meer. De klant heeft dus van tevoren een duidelijk overzicht van de maandelijkse kosten. Bij Financial Lease investeer je niet zelf in de auto maar ben jij wel de eigenaar van de auto gedurende de periode van de Financial lease. Financial lease voorziet alleen in de auto. Alle overige kosten zijn voor jou. De maandelijkse kosten aan de leasemaatschappij zijn hierdoor lager dan bij Full Operational lease.

Voordelig, snel en zorgeloos leasen

Ben je eruit welke leasevorm het beste bij je past? Dan heb je nog de keuze uit tal van auto’s waar je uit kunt kiezen. Jouw ideale lease auto is altijd wel te vinden. Online kun je snel en gemakkelijk zoeken op merk, model en type. Ben je een ZZP’er en moet je vaak grote hoeveelheden goederen vervoeren? Dan is een ruime Volkswagen Caddy leasen een uitstekende keus. Een Volkswagen Caddy leasen kan zowel particulier als zakelijk. De Volkswagen Caddy is een uitstekende bestelauto maar ook als personenauto is het een echte aanrader.

http://www.autoleaseneenmanszaak.nl/super-deals/volkswagen-caddy-leasen