Experitech
Image default
Auto

Lease auto Honda

Bij Autoleasecentrale hebben verschillende lease auto’s van het merk Honda. Van behoorlijk grote auto’s tot de wat kleinere modellen, bij ons kunt u kiezen uit zes modellen. U kiest gewoon de lease auto van dit Japanse merk die het best bij uw wensen past. Als ondernemer vindt u bij ons zeven verschillende Honda-modellen, die één ding gemeen hebben: het zijn echte toppers.

Lease auto Honda

Wanneer u veiligheid erg belangrijk vindt zit u bij Honda wel goed: de Honda Jazz is een prachtige lease auto, die hoge ogen gooit op het gebied van veiligheid. Deze auto leasen kan bij Autoleasecentrale al vanaf 258 euro. Ook de negende generatie Civic is een auto die wij vaak aan klanten aanbevelen, dit model is er overigens ook als stationwagon. U merkt het: of u nu een kleine of een grotere auto wilt leasen: deze Japanners staan te popelen om met u de weg op te gaan. En qua kosten? U zult nog verbaasd staan! De lease auto’s van dit merk zijn verrassend voordelig. En wat minstens zo prettig is: ze zijn zuinig. Die combinatie zorgt ervoor dat onze Honda’s een bijtelling meekrijgen die behoorlijk gunstig uitpakt.

Civic of Accord

Is een lage bijtelling voor uw lease auto voor u essentieel? De Honda Civic bedient u op uw wenken. Dit model is in 2015 zelfs nog te verkrijgen met een bijtelling van 14 procent (wordt naar verwachting 21 procent in 2016). We geven direct toe dat de Civic behoorlijk bescheiden is: wilt u een wat grotere lease auto dan is de Accord aan te raden. U moet in dat geval wel rekening houden met een bijtelling van 25 procent. Omdat het te ver voert om alle modellen hier te bespreken raden we u aan om een op maat gemaakte offerte bij ons aan te vragen. Een persoonlijk gesprek plannen kan natuurlijk ook! 

 

http://www.leaseautocentrale.nl