Experitech
Image default
Auto

Green lease bedrijfsauto leasen

Bent u als ondernemer in het bezit van een wagenpark met een aantal leaseauto’s, of overweegt u een wagenpark aan te schaffen of uit te breiden? Een bedrijfsauto leasen zonder rekening te houden met de milieueffecten kan tegenwoordig eigenlijk niet meer. Of u nu uit uzelf van mening bent dat een bedrijfsauto leasen op een milieuvriendelijke (of beter gezegd milieu-neutrale) manier moet gebeuren, of dat u gepusht wordt door uw omgeving (met name uw klanten) maakt eigenlijk niet zoveel uit. Een bedrijfsauto leasen door gebruik te maken van een groene oplossing is bij Autoleasecentrale geen enkel probleem. Green lease is niet voor niets en populaire manier van leasen, en onze medewerkers zijn uitstekend op de hoogte van de “do en don’ts” van milieuvriendelijk leasen. 

Green lease

Rijden uw medewerkers ook privé met de auto uit uw wagenpark? In dat geval is een bedrijfsauto leasen zonder rekening te houden met de bijtelling eigenlijk geen optie. En hoe minder uitstoot de auto met zich meebrengt, hoe lager de bijtelling. Alleen daarom al is het goed om kritisch naar uw wagenpark te kijken. Ook wanneer u voor het eerst bedrijfsauto’s gaat leasen zult u rekening moeten houden met de hoogte van de bijtelling.

Elektrisch rijden

Is een bedrijfsauto leasen waardoor het milieu niet belast wordt voor u een must dan vallen in principe alle op diesel of benzine lopende auto’s af. Hoe zuinig een auto ook is, er is bij een verbrandingsmotor altijd sprake van uitstoot van koolstofdioxide (co2). Wie het milieu niet wil schaden kiest voor een elektrisch aangedreven auto. Het meest bekende merk dat dit soort auto’s produceert is Tesla. Wilt u een bedrijfsauto leasen van dit merk dan kunt u vanzelfsprekend ook bij Autoleasecentrale terecht. De Tesla model S is bij ons te leasen en wanneer u interesse hebt sturen we u graag een op maat gemaakte offerte op.

http://www.bedrijfsautoleasendirect.nl