Experitech
Image default
Auto

Leasen: waarom is het zo populair?

dacia dokker lease bij zakelijk leasen zzp

Steeds meer mensen kiezen voor het leasen van hun auto. Voor zakelijk gebruik zit al meer de helft van de Nederlanders in een leaseauto op de weg. Ook voor privégebruik stijgt het aantal leaseauto’s. En dat is niet voor niets, want leasen kent vele voordelen. Heb jij een bestelwagen nodig en twijfel je nog of leasen voor jou ook geschikt is? Een bestelwagen leasen heeft als voordeel dat je niet in één keer een grote uitgave hoeft te doen en dat kan erg prettig zijn.

De voordelen van shortlease

Zat je vroeger voor één of twee jaar vast aan een leasecontract, tegenwoordig is er ook shortlease mogelijk. Dit kan ideaal zijn voor twijfelaars die het eerst eens willen uitproberen hoe het bevalt. Ook voor ondernemers die nog niet kunnen inschatten hoe het met hun bedrijf gaat lopen is dit heel geschikt. En heb je een klus waarvoor je tijdelijk een extra bestelwagen nodig hebt? Dan is shortlease ideaal! Je kunt al een bestelwagen leasen voor een periode van vier weken en zelf bepalen hoe lang de termijn wordt. Vaak kan de auto binnen één of twee dagen geleverd worden. Bij shortlease zitten allerlei bijkomende kosten die bij het rijden komen kijken inbegrepen in de prijs. Denk hierbij aan bijvoorbeeld verzekeringen, onderhoud, pechhulp, reparaties en wegenbelasting.

Peugeot Expert lease: een echte aanrader

Wat de Peugeot Expert zo aantrekkelijk maakt, is dat er altijd een uitvoering te vinden is die precies past bij wat jij nodig hebt. Er zijn veel modellen verkrijgbaar die zowel variëren in lengte als in interieur. Zo kun je juist veel spullen of veel mensen meenemen, net wat jij wilt! Online kun je gemakkelijk een afspraak maken voor een proefrit om te kijken hoe prettig hij rijdt en dan kijken welke leasemaatschappij voor jou het beste aanbod heeft.

https://www.zakelijkleasenzzp.nl