Experitech
Image default
Auto

Vast maandbedrag leaseauto

mercedes vito lease bij auto leasen zzp

Het leasen van een nieuwe auto wordt steeds aantrekkelijker gemaakt. Maar vaak vereisen leasemaatschappijen het overleggen van een jaarrekening. Als een zelfstandig ondernemer is dit lastig, omdat je niet zeker bent van een vast inkomen. Kan ik dan wel een auto leasen als zzp’er, denk je? Dat kan zeker. Veel zzp’ers geven juist de voorkeur aan het leasen van een wagen, omdat ze zo precies weten welk maandbedrag ze kwijt zijn aan hun auto. Vaak duurt zo’n periode twee à drie jaar, maar je kunt ook gebruik maken van shortlease.

Auto leasen zzp is kiezen voor gemak Per leasemaatschappij verschilt het hoelang de tijdsduur van een shortlease is. Maar je kunt denken aan een periode van minstens dertig dagen. Omdat deze periodes van korte duur zijn, is er geen overleg van een jaarrekening nodig. Je beslist zelf hoelang je de auto wilt leasen. De opzegtermijn bij een shortlease is meestal één week. Auto leasen zzp is kiezen voor gemak, want binnen het vaste maandbedrag vallen ook de allriskverzekering, wegenbelasting, reparatie en onderhoud, pechhulp en andere kosten. De extra uitgaven die je hebt, zijn de brandstofkosten waar de auto op rijdt. En houdt rekening met een eventuele verkeersboete of bezoekje aan de wasstraat.

Geen kopzorgen bij leasen auto zzp Het is natuurlijk een fijn idee om niet te veel kopzorgen te hebben bij het leasen van een wagen. Daarom zorgt de leasemaatschappij voor een vervangende auto als je bijvoorbeeld problemen hebt met je leasewagen. De auto’s die worden aangeboden zijn betaalbaar en representatief, zodat je zonder schaamte bij je klant kunt aankomen. Je kunt onder andere de Mercedes Vito lease rijden. Als de auto je privébezit is, mag je €0,19 aftrekken van jouw winst, per gereden zakelijke kilometer. Zolang je maar onder de negentig procent van zakelijk gereden kilometers blijft.

https://www.autoleasenzzp.nl