Experitech
Image default
Beauty en verzorging

Rimpels

Niet alle rimpels zijn hetzelfde, je kan een onderscheid maken tussen fijne rimpels die ontstaan door vermindering van de elasticiteit van de huid, door de huist aan te spannen verdwijnen deze. Het tweede soort rimpels zijn een stuk dieper en lijken meer op groeven of plooien. Het derde type zijn fronsrimpels, deze ontstaan niet door verslapping, maar door het aanspannen van bepaalde spieren. Rimpels zijn een natuurlijk verschijnsel en iedereen die de 30 is gepasseerd zal er last van krijgen. Het komt namelijk omdat er naarmate men ouder wordt het lichaam minder elastine en onderhuids bindweefsel aanmaakt. Als men te veel zon op de huid laat stralen zal ook de elastine worden afgebroken, en ook roken, veel drinken en stress versnellen het rimpelproces. Er zijn verschillende rimpels met elk hun eigen behandeling. Elk type rimpel ken zijn eigen behandeling maar toch wordt er het meest gekozen voor een rimpelbehandeling met injectables.

Ook op uw voorhoofd kunnen rimpels in verschillende vormen en maten voorkomen. Veel is afhankelijk van de opbouw van uw voorhoofd in combinatie met de plooiing van de huid. Zo is het mogelijk dat rimpels verticaal, maar ook horizontaal op uw gezicht zijn waar te nemen. De meest voorkomende oorzaak is toch wel de overactiviteit van de voorhoofd spieren. Om een fronsrimpel verwijderen is de stof Botox het ideale wapen. De ze ontspant de spier in het voorhoofd waardoor de huid de kans krijgt om te herstellen.

Sommige mensen beschouwen kraaienpootjes misschien als charmant, maar in veel gevallen is dit toch meer een compliment uit beleefdheid in plaats van echt gemeend. Het zijn vaak de eerste rimpels die bij u op zullen komen, heeft u er ook last van? Geen paniek gelukkig bestaat er een injectie van Botox die u met alle gemak en veiligheid weer van uw klachten afhelpt.

Helaas valt het proces waarbij rimpels ontstaan niet te stoppen, wel vallen gelukkig de symptomen te verminderen, waardoor iedereen weer stralend door het leven kan.

http://injectableklinieken.nl/nl/