Experitech
Image default
Energie

LED TL ALS VERVANGING

LED TL biedt een hogere efficiëntie en energiebesparing. LED-verlichting levert enorme kostenbesparingen door uw energieverbruik te verminderen door maar liefst 50% in vergelijking met conventionele TL verlichting. De levensduur van LED TL lampen is een 50.000 uur wat de uitgaven voor onderhoud en verwijdering verminderd, allemaal zonder de kwaliteit van het licht binnen uw faciliteit te verminderen.

Een LED TL-buis is een hoge lumen LED-lichtbron die een uitstekende energie-efficiëntie en hoge kwaliteit van het licht levert. Het werkt niet alleen als een retrofit LED buis voor armaturen met industriële / magnetische ballast, maar is ook een LED-lichtbron voor nieuwe LED-armaturen en oplossingen.

Er zijn vele voordelen van LED TL verlichting 

– Het is energie-efficiënt

– Sommige komen met energiebesparing dimmer functie

– In vergelijking met de traditionele TL-lampen bevatten ze geen schadelijke kwik

– Geavanceerde technologie maakt het mogelijk productie van bollen die insecten niet aantrekken

– Bieden een hogere output met lagere onderhoudskosten

– LED lampen vervaardigd vandaag komen met directionele verlichting. Echter, technologische vooruitgang en intensief onderzoek op dit gebied zal zorgen voor een uitvoering van LED-lampen die een 360 graden gloed bieden. 

De LED-revolutie is goed op weg. Vandaag vindt u topkwaliteit LED lampen voor elke toepassing. Kies uit een breed scala van interessante zaklampen om te geven als cadeau. Verbeter de schoonheid van uw voertuig met auto LED-verlichting. Draag uw steentje voor het milieu bij door energie te besparen met LED-verlichting.

De wereld verschuift de basis naar LED-verlichting die als snelle vervanging het energieverbruik zal doen dalen. 

In het rijk van de verlichting van het huis zijn LED’s een goede keuze omdat ze niet abrupt doven; Integendeel, ze dimmen geleidelijk na ongeveer 30.000 uur. Interferentie is ook enorm verminderd in vergelijking met TL, die vaak met televisie, telefoons, en audio-apparaten interfereren.

Hoewel LEDs neigen duurder te zijn dan de gewone lampen, is de kost evenwichtig door de langere levensduur, alsmede de kwaliteit en de efficiëntie van de lichtbron.

http://www.leds-depot.be/led-230v/led-tl-t8.html