Experitech
Image default
Vervoer en transport

LED LAMPEN ALS STRAAT VERLICHTING

Om te zorgen voor vlot en veilige autoverkeer, verlicht straatverlichting de stoep en zorgen zij voor voldoende horizontale en verticale verlichting. Straat lichtontwerp wil maximaliseren van het contrast tussen objecten.

Het goede nieuws is dat het mogelijk is om op te slaan aanzienlijke besparingen van deze lichten is.

Main oorzaken van hoge kosten zijn

– Ad hoc installatie van verlichting

– Overmatige verlichting in sommige gebieden

– Manual / onregelmatige schakelen in- en uitschakelen praktijken

Met het oog op het belang van straatverlichting en de kosten betrokken bij het verstrekken van deze noodzakelijke service, het is van belang dat personen die betrokken in het besluit zijn besluitvormingsproces blijven op de hoogte van de ontwikkelingen in de technologie van de verlichting. Door benchmarking en toezicht energieverbruik de superioriteit van moderne technologische producten kan gemakkelijk worden vastgesteld.

Enkele van de manieren waarin de kosten van straatverlichting kan worden verminderd zijn

– ter vervanging van de inefficiënte lichten

– vermindering van het aantal lampen

– Installeren efficiënte switch apparatuur

– reducerende bedrijfsuren

– verbetering van onderhoud en gegevensbeheer

– verbetering van de input spanning kwaliteit / optimaliseren arbeidsfactor

VOORDELEN VAN LED ALS STAAT VERLICHTING

LED-technologie biedt verschillende voordelen ten opzichte van andere belichtingsopties.

1) Energie-efficiëntie – LED-lampen zijn 7 keer meer energie-efficiënter dan gloeilampen en twee keer zo efficiënt als tl. Alleen hoge einde HPS lichten zijn energie-efficiënter dan LED lampen. inzichtelijke studies hebben aangegeven dat als een factoren in de milieu-impact van de productie en het transport van HPS lampen, LED’s kunnen blijken te zijn rendabeler. LEDs zijn bovendien steeds efficiënter met elke dag die voorbijgaat.

2) Weinig licht vervuiling-LEDs produceren directionele licht. Bijna al het licht van deze straat verlichting naar beneden is gericht en vermindert lichtvervuiling. Lichtvervuiling is een vijand van astronomen, zoals zelfs met speciale filter telescopen afgesneden omgevingslicht, is het moeilijk om te observeren van de hemel.Lichtvervuiling is ook van invloed op de sfeer van de mens, navigatie in vogels en insecten, paring gedrag in dieren en bloei in planten.

Directionele licht ook verbetert de efficiency, als het licht 20-50% dat was verspild door naar boven wordt gericht wordt nu gebruikt voor het verlichten van de weg.

3)  Lage CO2-voetafdruk van de productie – LEDs bestaat uit kunststof en elektrische draden-andere opties hebben vaak zware metalen bases die gebruiken veel meer energie te produceren. Bovendien laatste LEDs 4 tot 10 keer langer dan elke andere bollen, verdere vermindering van de ecologische voetafdruk van vervaardiging in de levenstijd.

4) Lage vervangingskosten-er is geen vergelijking tussen de kosten van LED-lampjes en traditionele lampen. Een goede LED verlichting apparaat kan maximaal 20 miljoen dollar uit te voeren wanneer HPS slechts 9 miljoen dollar kosten zou kosten. Factor in de kosten van vervanging en HPS en kost stijgt tot bijna 45 miljoen dollar. LEDs zijn duidelijk de rendabeler optie.

Wilt u meer weten over LED straat bliksem oplossingen, contact met ons opnemen vandaag…

http://www.leds-depot.nl/