Experitech
Image default
Mode en Kleding

Leren rugzakken voor jongens

Jongens zijn echte rugzakfans en gebruiken een leren rugzak als slimme allrounder op school, bij het ontmoeten van vrienden, bij het winkelen of op reis. Rugzakken zijn gemakkelijk op de rug en bergen een tablet, laptop, boeken of kampeeruitrusting op. Bijzonder trendy: jongensrugzakken van soepel leder. Leren rugzakken zijn robuust, trendy en elegant.

Veel modellen van kunststof worden na korte tijd lelijk. Een jongensrugzak van leer met gebruikssporen is daarentegen een trendy item met een individueel tintje. Jongensrugzakken zijn praktische metgezellen in eersteklas kwaliteit – of het nu gaat om de weg naar school, een uitstapje naar de stad of een uitstapje naar het platteland.

De leren rugzak voor jongens biedt voldoende ruimte voor alle accessoires zoals een bril, mobiele telefoon, boeken, notebooks, tablet of laptop. De leren rugzak voor jongens is min of meer de comfortabelere tegenhanger van de jonge lederen tas of lederen koffer of de gewone boekentas, die meestal wat beperkt in volume zijn. Bovendien is een van de onderscheidende kenmerken van de handtas de meer variabele draagmogelijkheid over handvatten of over 2 schouders, zodat hij zelfs bij een volledig lederen rugzak nog comfortabel op de schouders zit. Zware tassen daarentegen kunnen gemakkelijker van de schouder glijden en zijn ook volledig ongeschikt voor school.

Het leer dat in veel jongensrugzakken wordt gebruikt is slijtvast en houdt de rugzak binnenin droog en zorgt voor relatief constante temperaturen binnenin de rugzak gedurende een relatief lange tijd. Dus de laptop wordt niet warm of de chocolade wordt niet te zacht voor tussendoor, als het buiten warm zou worden.