Experitech
Image default
Mode en Kleding

Een bh met vulling zit fijner

Een bh met vulling zit fijner

 

Als vrouw draag je doorgaans iedere dag toch zeker een uur of 8 een bh. Of dit altijd fijn en prettig is, daar zijn de meningen nog wel eens over verdeeld. Hetzelfde geldt natuurlijk over het type bh. Je kunt je voorstellen, dat iedere vrouw een andere soort bh de voorkeur geeft. Niet voor niets zijn er daarom ook zoveel verschillende soorten. Omdat het best lastig kan zijn om een goede keuze te kunnen maken, hebben we een aantal bh’s voor je op een rijtje gezet. Zo zien we bijvoorbeeld, dat een bh met vulling het altijd goed doet. Niet alleen een bh met vulling is overigens populair, ook een elomi bikini is die voorzien van vulling doet het bij de meeste vrouwen ontzettend goed. Wil jij weten welke bh’s met vulling er nog meer allemaal zijn, lees dan snel verder.

 

Sport bh

 

Een sport bh is één van de bh’s die de afgelopen jaren steeds populairder is geworden. Het is namelijk gebleken, dat vrouwen die een sport bh dragen, niet alleen beter presteren zowel in de sportschool als daarbuiten tijdens bijvoorbeeld het hardlopen, maar ook minder kans hebben op blessures. Een sport is daarom dus ook niet voor niets voorzien van een extra vulling. Zo zit deze bh ontzettend comfortabel, maar dient het ook nog een praktisch doel en dat is dat het ervoor zorgt dat je borsten minder bewegingsruimte hebben. Kortom, een win-win situatie dus.

 

Zwangerschaps bh

 

Iedere vrouw die zwanger is krijgt te maken met groeiende borsten. De één zal er wat meer last van hebben dan de ander, maar de kans dat jij de dans weet te ontspringen is vrij klein. Wel is het belangrijk, dat wanneer jij last krijgt, je hier tijdig wat aan doet. Zo kun je een sport bh zwanger dragen, maar ook een speciale zwangerschaps bh behoort tot de mogelijkheden. Het voordeel aan zo’n bh, is dat ze niet alleen een stuk zachter zijn qua stof, maar er ook voor zorgt dat je borsten op de juiste plek blijven zitten. Door de elastische stof worden je borsten namelijk tegen je lichaam aangedrukt. Wanneer je eenmaal bent bevallen, is het vaak niet meer nodig en kun je vaak prima weer je oude vertrouwde panache bh aantrekken. Wel is het verstandig, dat wanneer je ervoor kiest ook borstvoeding te gaan geven, je een voedingsbh aanschaft. Deze is namelijk ideaal omdat je de cups afzonderlijk van elkaar kunt losklikken.