Experitech
Image default
Mode en Kleding

Ontwerp en bedruk uw t shirts op de website van CEX Funwear

Zelf uw t shirt ontwerpen op de website van CEX Funwear.

Hoe leuk is het niet om zelf een t shirt te ontwerpen en meteen te laten drukken? Dit is heel eenvoudig te doen op de website van CEX.eu. Hier vind u een ontwerp module met vele templates die u zelf aan kunt passen. Of mischien wilt u wel helemaal zelf het ontwerp maken of een bestaand ontwerp uploaden. Alles is mogelijk.

Na het ontwerpen kunt u de order doorvoeren als u dat wilt. Meteen daarna komt het ontwerp ter beoordeling binnen op onze controle afdeling. Deze zal hem checken en eventueel voor u aanpassen waarna hij doorgestuurd wordt naar de drukker. Binnen enkele dagen zal de vervoerden het pakket bij u afleveren. En dit alles voor een laag bedrag.

CEX funwear maakt uitsluitend gebruik van de wat betere kwaliteit t shirts. In de meeste gevallen zelfs 100% katoen in 180 of 200 grams uitvoering. En leverbaar in meerdere kleuren. Het printen gebeurd in de meeste gevallen bij ons zelf- Wij hebben in huis de nieuwste DTG printers (direct to garmin) waarmee een hoge kwaliteit opdruk in full color mogelijk is. Dit in tegenstelling tot vele andere aanbieders die gebruik maken van andere technieken zoals transfers e.d. die snel verkleuren en loslaten.

Op de website vind u ook het eigen label CEX Funwear. U heeft de keuze uit veel zwart witte t shirts maar ook sokken, kussenslopen en baseball caps met het logo CEX er op gedrukt.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten. Kijk dan eens op de website van CEX.EU

 

https://www.cex.eu