Experitech
Image default
Alarmsysteem

Slot verslaan met een Lockpick set

Lockpicking is een bijzondere sport waar veel onduidelijkheid over bestaat. Veel mensen kennen lockpicking namelijk alleen maar van films, games of andere media. Dit is wel gebaseerd op iets dat echt kan maar heel erg overdreven.

Hoe lang duurt lockpicking?

Het is namelijk niet zo spannend om naar iemand te kijken die er 2 uur over doet om een slot open te maken met een lockpick setje. In films duurt dit proces vaak maar enkele secondes. Dit is in het echt ook wel mogelijk maar erg onwaarschijnlijk. Zoals je hieronder ziet is lockpicking een prachtige sensationele manier voor acteurs om sloten te openen. Net zoals alles in Hollywood is het allemaal veel spectaculairder gemaakt en lijkt het alsof lockpicking echt heel makkelijk is. Alsof het openen van sloten met behulp van lockpicken net zo makkelijk als met een sleutel.

Slot openen met een lockpick setje

Als je vaker met hetzelfde slot hebt geoefend dan kan dit wel degelijk zo snel. Maar als je een slot probeert te openen met lockpicking die je nog nooit eerder hebt gelockpickt dan kan dit soms erg lastig zijn. Het ligt natuurlijk ook aan wat voor je slot je probeert de lockpicken. Nieuwe goedkope sloten zijn vaak wel echt ontzettend makkelijk te openen.

http://www.youtube.com/watch?v=n71uznRJeu0

Het lockpicken is niet voor criminele doeleinden geschikt. Lockpicken is een kunde en is alleen door getalenteerde beoefenaars te bemeesteren. Omdat je toch wel veel moet oefenen, daar heb je doorzettingsvermogen voor nodig en zonder een goede dosis liefde voor techniek zul je het al snel opgeven.

http://www.LockpickWebwinkel.nl