Experitech
Image default
Alarmsysteem

Alarmeren op smartphones

Tegenwoordig bestaan er veel alarmsystemen waarbij er telefonisch gealarmeerd wordt. De technische processen worden dan verbonden met de smartphone. Op deze manier kan u altijd op de hoogte zijn van eventuele problemen. Dit kan zorgen voor wat extra rust en een veilig gevoel, wanneer u weet dat de bewaking betrouwbaar en goed geregeld is.

 

Sms alarm

Er bestaan veel verschillende soorten technische alarmen welke alarmeren via sms. Maar welk sms alarm is nou het beste? Hieronder staan een aantal van de beste technische alarmen beschreven:

  • ARA-Pro Next: Bewaakt meerdere technische installaties met duidelijke alarmafhandeling voor een groot aantal alarm- en onderhoudspersoneel.
  • Octalarm-Touch Pro: Alarm melder voor alarmen onderling verbonden door de “Octalarm Link” standaard. Om een ​​groot aantal alarmen te loggen via een aparte web interface.
  • Octalarm-Touch: Alarm melder uitgerust met de nieuwste technologie om kritische technische processen te bewaken om schade en productieverliezen te voorkomen.
  • Octalarm-IP: Veelzijdige alarm melder voor het bewaken van kritische technische processen via analoge interface en/of 2-3G.
  • SVA alarm melder: Industrieel 4G SMS/e-mail alarm om uw technische processen te bewaken.
  • Modalarm-IP: Een veelzijdige telemetriesensor in een compacte DIN-railbehuizing voor procesbesturing, alarmering en datatransmissie.

 

Inzicht in processen

Meten is weten! Het blijft een belangrijk gezegde. Doordat er belangrijke meetwaarden bewaakt worden tijdens de technische processen en vervolgens getoond worden op een website, ontstaat er op die manier inzicht in de stand van zaken.

Er is een uniek technisch alarm ontwikkeld die ook kan alarmeren wanneer er grenswaarden worden overschreden. Op deze manier kan er altijd ingegrepen worden voordat het misgaat.

 

Verbinden op afstand

Het is altijd fijn om vanaf een afstand mee te kunnen kijken met de technische bedrijfsprocessen. Wanneer de situatie zich voordoet dat er niemand naar de locatie kan om te checken of de technische processen nog goed gaan. Door middel van een modemverbinding met procesbesturing kan het proces altijd op afstand worden geanalyseerd en bijgesteld. Zo hoeft er niet altijd iemand langs de locatie en scheelt het veel tijd.