Experitech
Image default
Zakelijke dienstverlening

Cursus zakelijk Engels

Engels is de wereldtaal. Zakelijk Engels kunnen spreken is dan ook een must voor veel ondernemers en medewerkers van internationale bedrijven. Een cursus zakelijk Engels is een uitkomst voor veel mensen. Bijvoorbeeld voor bedrijven die hun medewerkers allemaal op hetzelfde niveau Engels willen laten spreken. Of ondernemers die hun zaken buiten de landsgrenzen gaan voeren. Buiten het feit dat het vloeiend kunnen spreken van zakelijk Engels, levert het vaak ook nog eens meer inkomsten op. Ondernemers die vloeiend zakelijk Engels spreken halen vaak meer rendement uit hun zakelijke afspraken. De klant krijgt een professionele indruk van de ondernemer of het bedrijf en is sneller geneigd zaken te doen. Er is dus veel gericht op het vloeiend zakelijk Engels kunnen spreken.

Moeilijk

Veel mensen spreken ‘wel een mondje’ Engels en ervaren Engels niet als een moeilijke taal. Ze redden zich prima binnen informele kringen en tijdens vakanties. Vaak wordt het ‘Engels’ afgewisseld met Amerikaans of een bepaalde mix hiervan. Met een cursus zakelijk Engels is dit verleden tijd. Tijdens een cursus zakelijk Engels wordt bijvoorbeeld de nadruk gelegd op de uitspraak en de terminologie. Zakelijk Engels is nu eenmaal anders dan ‘vakantie – Engels’. Ook komen dingen als etiquette, sales en tips aan bod waardoor de ondernemer ook veel baat heeft bij een cursus zakelijk Engels. Verder wordt ook aandacht besteed aan het maken van zakelijke afspraken en culturele verschillen tussen u en uw zakenpartner.

Vooropleiding

Wat moet je allemaal kunnen om een cursus zakelijk Engels te kunnen volgen? Welke vooropleidingen zijn nodig? Iedereen die zijn of haar zakelijk Engels naar een hoger niveau wil brengen kan zich inschrijven voor de cursus. De drempel om deel te nemen aan een cursus zakelijk Engels is dus laag. Vaak schrijven mensen die van plan zijn om in het buitenland te gaan ondernemen, zich in. Of medewerkers van een groot internationaal bedrijf die zicht hebben op een expat dienstverband of veel contacten moeten voeren met Engels sprekende relaties. Er zijn veel redenen te bedenken voor het volgen van een cursus zakelijk Engels. Buiten het feit dat het uw Engels naar een hoger niveau brengt, leert u ook veel randzaken zoals cultuur, etiquette en gesprekstechnieken in de zakelijke wereld. Meer dan voldoende redenen om een cursus zakelijk Engels te gaan volgen!

http://www.bijlesleraar.nl/bijles/amsterdam/middelbare-school/engels/