Experitech
Image default
Vervoer en transport

3 redenen om te kiezen voor Keurmerkverhuizer.nl

Het vinden van de juiste professionele verhuizer is niet altijd even gemakkelijk als u als woningeigenaar of ondernemer wilt gaan verhuizen. In elk geval heeft u hiervoor een ervaren en betrouwbare verhuizer nodig, die je helpt om snel, efficiënt en voordelig te kunnen verhuizen. De beste keuze die u kunt maken voor een verhuisbedrijf, is om te kiezen voor Keurmerkverhuizer.nl. Dit is een professioneel verhuisbedrijf, dat alles tot in de puntjes voor u regelt en organiseert. Wilt u weten wat de voordelen zijn van deze erkende verhuizer? Dan moet u snel verder lezen!

1. Een veilige en betrouwbare verhuisservice

Een belangrijk voordeel van de Keurmerkverhuizer is dat u de garantie heeft op een verhuizing die op een veilige en betrouwbare manier plaatsvindt. Verhuizingen worden door de Keurmerkverhuizer zorgvuldig uitgevoerd, zodat u zeker weet dat uw huisraad (denk aan meubels, apparaten en de rest van uw inboedel) zonder schade van plek A naar plek B worden getransporteerd. Ook bent u bij de Keurmerkverhuizer gegarandeerd van het nakomen van de gemaakte afspraken. Als we een vrhuisdatum met u hebben ingepland, dan komen we onze afspraken ook altijd na. Mocht er sprake zijn van overmacht, dan wordt er voor vervanging gezorgd. Wij zijn namelijk een Erkende Verhuizer, wat inhoudt dat de geplande verhuizing te allen tijde doorgang vindt. Ook kunnen we voor u de opslag van uw huisraad regelen als er sprake is van een overbruggingsperiode tussen uw oude woning en uw nieuwe huis.

2. Een verhuizing die voordelig is

Een tweede reden om te kiezen voor de verhuisservice van de Keurmerkverhuizer is de voordelige totaalprijs die wij rekenen voor en verhuizing. Als grote verhuizer kunnen we onze tarieven scherp en aantrekkelijk voor u houden. Waarom zou u meer betalen dan nodig is, is een van onze motto’s. Een verhuizing is namelijk al duur genoeg. Dus kiest u voor de Keurmerkverhuizer, dan bent u voordelig uit en krijgt u daarnaast ook zeker waar voor uw geld.

3. Totale ontzorging & optie tot spoedverhuizingen

De merknaam Keurmerkverhuizer staat ook voor totale ontzorging van u als opdrachtgever. Wij kunnen uw verhuizer van het begin tot het eind volledig voor u verzorgen. Dit begint bij het goed voorbereiden van de verhuizing, als het gaat om tijd, planning en uitvoering. Samen met u brengen we alle wensen in kaart en zorgen dat uw verwachtingen perfect uitgevoerd worden. Denk hierbij aan het inpakken, het verplaatsen van uw huisraad van uw woning naar de vrachtwagen en een veilig transport, tot het plaatsen, uitpakken en op de juiste plek wegzetten van uw spullen. Of het nu om een gewone woning gaat, een villa of een flat: alles wordt voor u geregeld. Ook eventuele tijdelijke opslag van uw huisraad in een opslagcontainer kunnen wij voordelig voor u verzorgen. Ten slotte kunt u ook bij ons aankloppen voor een spoedverhuizing, bijvoorbeeld na een overlijdensgeval of bij een ontruiming. Wij zijn dus van alle markten thuis!

Neem nu contact op met ons verhuisbedrijf

Wacht niet langer en vraag nu een offerte op maat op bij ons verhuisbedrijf. Wij van Keurmerkverhuizer.nl staan voor u klaar om u op maat te bedienen en uw verhuizing perfect te regelen en organiseren. U kunt ook meteen een afspraak maken met een van onze adviseurs voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Graag tot ziens!

https://www.keurmerkverhuizer.nl/