Experitech
Image default
Vervoer en transport

Veel mogelijkheden om een touringcar te huren

Wilt u binnenkort graag een touringcar huren? Bij Noot bent u dan aan het juiste adres! Noot biedt een aantal touringcars aan, deze variëren van zestien tot wel 62 plaatsen! De touringcars die Noot aanbiedt, zijn allemaal erg comfortabel. Daarnaast zijn de touringcars natuurlijk ook nog eens erg veilig. Ook bieden wij touringcars die erg luxe zijn en u alle ontspanning onderweg geeft die u maar kunt wensen. Bij Noot heeft u dus tal van mogelijkheden en zult u altijd de perfecte touringcar vinden die bij u en uw groep past!

Een touringcar huren die aan uw wensen voldoet

U bent samen met uw groep opzoek naar een touringcar om te huren. Meestal huren mensen een touringcar bij ons als zij met een grotere groep naar een concert of theater willen. Maar ook voor schoolreisjes, evenementen, lijndiensten en meerdaagse reizen, is Noot uw partner! Wij vinden het erg belangrijk dat iedere groep een touringcar krijgt die aan haar wensen voldoet. Om die reden hebben wij erg veel verschillende soorten touringcars in huis, van comfortabel maar simpel tot erg luxe. De luxere touringcars beschikken onder andere over een koffiebar, koelkast, toilet, airco, verstelbare rugleuning en zijdelings verstelbare stoelen.

Rolstoeltouringcar huren

Naast het feit dat wij de mooiste normale touringcars verhuren, kunt u bij ons ook rolstoeltouringcars huren. Een rolstoeltouringcar is een bus waar meerdere rolstoelgebruikers in kunnen. De rolstoeltouringcar is de ideale oplossing als u met het verzorgingstehuis een dagje uit wilt bijvoorbeeld. Wij zorgen ervoor dat alles perfect verloopt. Zo is onze chauffeur tevens uw gastheer of gastvrouw. Wij halen voor u de kaartjes bij de kassa op, zorgen ervoor dat iedereen goed de bus uitkomt en zorgen ervoor dat iedereen op tijd bij het restaurant is. Het is bij ons nu ook mogelijk om uw voorkeur voor chauffeur duidelijk te maken, dit kan wanneer u vaker bij ons een rolstoeltouringcar huurt. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat uw dagje uit onvergetelijk wordt!

Offerte aanvragen

Bent u benieuwd hoeveel het kost om een (rolstoel)touringcar te huren? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen en alle mogelijkheden bespreken!