Experitech
Image default
Mode en Kleding

Originele quotes

Originele quotes

 

Hoe gaaf is het als u over straat loopt en mensen zeggen tegen je dat je leuke kleren hebt. Een veel beter compliment kun je niet krijgen. Of wanneer vrienden je vragen waar je dat te gekke T-shirt hebt gekocht. Dan is het toch leuk om te zeggen dat je het zelf hebt ontworpen?

 

Waarom leeft bijna iedereen alleen van wat de maatschappij hun aanbiedt? Het is toch veel leuker om origineel te zijn en onderscheidend te zijn? Het betekent niet dat je alternatief hoeft te zijn maar een beetje originaliteit maakt je ook niet meteen alternatief. Het is toch leuk als je een basic shirt koopt en die flink kunt opvrolijken door middel van een vette bedrukking?

 

Er zijn vele zaken die dit kunnen zowel offline als online zijn er bedrijven die t shirts bedrukken. Door een ontwerp bij hun aan te leveren of aan te vragen wordt er speciaal voor jou een shirt gedrukt.

 

T shirt bedrukken

 

Ook voor feestjes of evenementen is dit een erg leuke dienst. Zo was ik eens op een 50 jarige verjaardag van iemand. De vrienden van die persoon hebben daarom veel goedkope shirts bij een drukkerij gekocht en een foto van diegene opgestuurd. Daarbij wouden ze ook nog een bord van 50 kilometer per uur er bij op. Dit hebben ze bij shirtsenzo.nl besteld en 2 dagen later hadden ze 10 bedrukte shirts in huis die precies waren zoals ze wouden. Op het feest kwamen ze met 10 gele shirts aanzetten met een foto van de jarige en een bord van 50. De jarige wist niet wat hem overkwam en lachte zich dood. Zo’n shirt draag je dan waarschijnlijk eenmalig en ligt voor de rest van het leven in de kast of wordt nog eens gebruikt voor het sporten of iets dergelijks. Gezien de lage prijs is dit ook mogelijk.

 

Een goede drukkerij levert een groot assortiment aan shirts, horecakleding enzovoort. Daarbij kunnen ze het ook nog eens bedrukken en is ieder ontwerp welkom. De lage prijs die wordt gehanteerd zorgt er voor dat mensen voor slechts een paar euro al een erg leuk shirt kunnen kopen. Het is een kleine moeite en is nog makkelijker dan naar de winkel gaan doordat het allemaal online kan.

 

Een professionele drukkerij probeert u zo goed mogelijk van dienst te zijn door te luisteren naar wat u wilt. Kijk dus voor alle mogelijkheden om een t shirt bedrukken op  de website. Ik kan het u aanraden!

http://www.shirtsenzo.nl